liikunta kukasaunoo

Julkaistu: huhtikuu 22, 2014 | Antti Koirikivi

Touru Trophy

  • Tweet

Yhteisöviestinnän opiskelijoiden kevät huipentuu urheilun osalta keskiviikkona 23.4 Hippoksella, kun viestijät ottavat yhteen Touru Trophyn merkeissä. Kuukausien mittainen harjoittelujakso on vihdoin saamassa kliimaksinsa, ja imagolaiset ovat valmiina iskemään yhteen rakkaiden vihollistensa, Parkun ja Lööpin, kanssa.

Imago on kerännyt joukkueeseensa kokemuksen tuomaa varmuutta ja nuoruuden uhmakkuutta roppakaupalla. Tahtipuikkoa hyökkäyspäässä tulee heiluttelemaan Oskari Villanen, joka kantaa myös Imagon kapteeninnauhaa yksinoikeudella. Ronskeja otteita ja nopeita jalkoja yleisölle esittelevät muun muassa Joel Häkämies sekä Eeva-Liina Kyöstilä, jotka aiheuttavat varmasti ongelmia vastustajien puolustajille ennakkoluulottomilla esityksillään.

Imagon ehdottomana vahvuutena voidaan jälleen pitää rautaista joukkuehenkeä, jonka avulla vastustajat laitetaan kovaan paineeseen Hippoksen hornankattilassa. Laitakahinoilta ja tunnekuohuilta ei voida välttyä, mutta reilun pelin hengessä kaikki on sallittua.

Tapahtuma pyörähtää käyntiin Hippoksella klo: 15.00 alkaen. Ota kaverisi kainaloon ja lähde seuraamaan viestijöiden välistä vääntöä kevään kuumimmissa kamppailuissa! Jälkipelit pelataan Kulmassa.

  • Mitä: Viestijöiden välinen sählyturnaus Touru Trophy
  • Missä: Hipposhalli
  • Milloin: kello 15-17
  • Jatkot: Kulma Baari kello 18 eteenpäin


Kirjoittaja

Antti Koirikivi

Liikunta- ja kulttuurivastaava huolehtii imagolaisten hyvinvoinnista järjestämällä erilaisia kulttuuri- ja liikuntatapahtumia ympäri vuoden. Antti on aktiivinen liikkuja ja urheilun seuraaja, joka viettää poikkeuksetta vapaa-aikansa sekä palloilulajien että musiikin parissa.Takaisin ylös ↑
  • Facebook Twitter LinkedIn
  • Yhteistyössä

  • Tapahtumat