Hei, uusi yvi!

Kasasimme tänne kaiken mitä sinun tulee Imagoon liittyen tietää fuksivuotesi aikana.

Aloitetaan tärkeimmästä eli:

Liity Imagoon!

Imago on yhteisöviestijöiden oma ainejärjestö, johon sinun kannattaa liittyä heti. Pysyt silloin kärryillä syksyn tapahtumista jo ennen opintojen alkua. Imagon liittymismaksu on 30 euroa, eikä erillistä vuosimaksua ole. Samalla kannattaa liittyä ProComin opiskelijajäseneksi. Jäsenyys on Imagolaisille ilmainen ja ProComin verkostojen avulla pääset kurkistamaan mitä viestinnän alalla tapahtuu. Imagon jäseneksi voit rekisteröityä vaikka heti tästä.

Yhteisöviestijöiden ainejärjestönä tarkoituksemme on pitää opiskelijoiden puolta. Kehitämme oppiainetta yhdessä viestintätieteiden laitoksen kanssa, kehitämme suhteita työelämään ja entisiin opiskelijoihin sekä järjestämme tapahtumia ihan vain hauskanpidon vuoksi.

Tapahtumarepertuaariin kuuluu esimerkiksi liikuntaa, kulttuuria, yritysvierailuja, akateemisia juhlia sekä bileitä. Lue täältä lisää!

Jos ”fuksi” kuulosti oudolta, niin klikkaa tästä ja opettele muukin yvi-sanasto  heti alkuunsa!

Syksyn 2016 tutorit

Hei uusi yhteisöviestijä!

Aivan ensimmäiseksi on syytä onnitella sinua lämpimästi opiskelupaikan johdosta! Olet tehnyt erinomaisen valinnan ja päässyt osaksi tarkoin valittua yhteisöviestijöiden eli yvien joukkoa!

Olemme tutorisi Reetta ja Henri ja meidän tehtävänämme on toimia sinun, eli uuden yhteisöviestinnän fuksin, oppaana akateemisella polulla ja tukea sinua opintojesi alkuvaiheessa. Tulevan syksyn aikana pääset tutustumaan kanssamme yliopistomaailmaan ja rakkaaseen opiskelukaupunkiimme Jyväskylään. Lisäksi toivotamme sinut enemmän kuin tervetulleeksi mukaan yvien mahtavaan porukkaan.

Tapaamme sinut heti ensimmäisenä päivänä ja olemme tiiviisti yhdessä alkuviikkojen ajan. Ensimmäiset viikot ovat täynnä tekemistä ja uuden oppimista, joten tulet saamaan valtavasti uutta informaatiota. Mutta ei syytä huoleen! Me tutorit olemme täällä juuri sinua varten. Löydät yhteystietomme tekstin lopusta, joten ota rohkeasti meihin yhteyttä, jos sinulla tulee kysyttävää tai ongelmia. Voit myös olla yhteydessä meihin jo ennen lukuvuoden alkua, jos jokin asia askarruttaa mieltäsi.

Suomen Ateenaksikin kutsuttu Jyväskylä on opiskelijakaupunkina erinomainen. Keski-Suomen kasvukeskus kuhisee nuoria opiskelijoita ja se tarjoaa vapaa-ajan mahdollisuuksia joka makuun niin urheilun ja kulttuurin kuin yöelämänkin parissa. Kätevän kokoinen ja tiivis keskusta tekee kaupungista helposti lähestyttävän ja sen nuorekas ilmapiiri suorastaan henkii opiskelijaystävällistä tunnelmaa. Muun muassa taksarista, ylämäistään ja Matti Nykäsestä tunnettu Jyväskylä saakin siis täyden suosituksemme.

Jotta opiskelujesi alkutaival olisi mahdollisimman sulava ja stressitön, haluamme lisäksi muistuttaa muutamasta tärkeästä käytännön asiasta. Muistathan tilata opiskelijakortin hyvissä ajoin, sillä niiden toimitus yleensä ruuhkaantuu syksyn lähestyessä. Kortilla olet oikeutettu muun muassa opiskelijahintaiseen ruokailuun kampusten opiskelijaravintoloissa ja alennuksiin esimerkiksi VR:llä matkustaessa. Myös JYY:n jäsenmaksun maksaminen, opintotuen hakeminen Kelalta sekä asunnon löytäminen ovat asioita, joita ei kannata lykätä. Huolimatta mäkisestä maastosta ja jatkuvasta vastatuulesta, on pyörä ehdottomasti edullisin ja kätevin kulkuneuvo. Onkin suositeltavaa harkita pyörän tuomista mukana tai sen hankkimista Jyväskylästä.

Ainejärjestömme Imago Ry on kooltaan melko pieni, mutta ei tämä ei missään nimessä tarkoita, että se olisi vähäisimmästä päästä. Tulet varmasti huomaamaan, että tapahtumakalenterimme on täynnä vaikka mitä hauskaa vuoden ympäri. Yvit ovatkin tunnettuja paitsi mustista haalareistaan, mutta myös aktiivisesta ainejärjestötoiminnasta. Lisäksi on sanottava, että me yhteisöviestijät olemme ennen kaikkea sosiaalista ja mukavaa porukkaa. Uskallammekin luvata, että uusien kavereiden saaminen ei tule tuottamaan vaikeuksia!

Koska varmasti odotat malttamattomana syksyä, haluamme tarjota helpotusta jäljellä oleviin viikkoihin. Tässä siis linkki YVIT 2016 Facebook-ryhmään. Syksyn lähestyessä ja lukuvuoden alussa infoamme ensimmäisten viikkojen kulusta kyseisen ryhmän kautta, joten liity mukaan hyvissä ajoin!

Hyvää kesää, pian nähdään! Odotamme jo innolla tapaamistasi!

t. Vuoden 2016 tutorit Reetta ja Henri

 

Reetta-rajattu-1

Reetta Pesonen

044 2581600
[email protected]

Henri-rajattu-1

Henri Hätönen         

050 5020992
[email protected]


Takaisin ylös ↑
  • Facebook Twitter LinkedIn
  • Imagon tapahtumat

  • Yhteistyössä

    ProcomJYYViestiShakerEscapeHelmiLähitapiolaJouluradioUnibet
    MeditaCrosswrapSiMeUnwrittenSohwi

  • Tapahtumat