jeee

Opiskelu

Yhteisöviestinnän opiskelu on mukavaa! Et joudu aina istumaan nenä kiinni kirjassa, vaan pääset tekemään ryhmätöitä, projekteja ja erilaisia esseitä. Yhteisöviestintää opiskelemalla opit miten viestinnällä voidaan auttaa organisaatioita parantamaan toimintaansa. Ymmärrät, miksi maineestaan kannattaa pitää huolta ja uppoudut pohtimaan kuinka huhuilta katkaistaan siivet. Opintojen myötä kasvat rohkeaksi viestinnän ammattilaiseksi.

Yhteisöviestijät suunnittelevat ja toteuttavat organisaatioiden viestintää. Työnantajalleen yhteisöviestijä tuo osaamista, joka suojelee sisäisiltä ja ulkoisilta ristiriidoilta, auttaa luomaan verkostoja ja rakentaa positiivista organisaatiokuvaa. Yhteisöviestijöitä työskentelee yrityksissä, julkisissa organisaatioissa ja kansalaisjärjestöissä.

Lue lisää yhteisöviestinnän opiskelusta Viestintätieteiden laitoksen sivuilta.

Lataa tästä yhteisöviestinnän esite!

Hae opiskelemaan!

Kiinnostuitko? Yhteisöviestinnän opiskelijahaku suoritetaan keväisin osana yliopistojen yhteishakua.

Väyliä on kolme:

  • Lukion tai ammatillisen perustutkinnon suorittanut: haet yliopistoon opiskelemaan päävalinnan kautta. Lisätietoja tästä.
  • Alemman korkeakoulututkinnon suorittanut: sinulla on alla soveltuva amk- tai kandidaatintutkinto ja haet opiskelemaan vain ylempää eli maisterintutkintoa. Lisätietoja.
  • Avoimessa yliopistossa opintoja suorittanut: suoritettuasi riittävästi yhteisöviestinnän opintoja Jyväskylän yliopiston avoimessa yliopistossa voit hakea varsinaiseksi päätoimiseksi opiskelijaksi avoimen väylän kautta. Lisätietoja.

Yhteisöviestintä on myös suosittu sivuainekokonaisuus. Lisätietoja sivuainehausta.

Myös Imagon hallituksen jäsenet antavat mielellään lisätietoa yhteisöviestinnän opiskelusta ja hakuprosessista. Lisätietoa tarjoaa ensisijaisesti Imagon varapuheenjohtaja.

Onnea hakuun!

Varapuheenjohtaja
Ilja Aalto
[email protected]

 


Opiskeluun liittyviä kirjoituksia:

Takaisin ylös ↑
  • Seuraa meitä!

  • Imagon tapahtumat

  • Yhteistyössä

    ProcomJYYViestiEscapeCrosswrapUnwrittenSohviIlmeTekirKRNRPassionMMAGranoLönnbergPanza

  • Tapahtumat