kokouksessa kuultua no image

Julkaistu: lokakuu 14, 2016 | Ilona Uusitalo

Kokouksessa kuultua 4.10.

 • Tweet

Hallitus kokousti tämän viikon tiistaina viimeisen kerran ennen vuosikokousta. Alta voit lukea tulevien viikkojen ainejärjestötoiminnasta; kokouksen pöytäkirja on viestin liitteenä.

 • Ensi viikolla on luvassa paljon toimintaa. Tiistaina järjestetään Imago-kahvit, keskiviikkona vuorossa on yritysvierailu Start Up -Leipomoon sekä Jyväskylän yritystehtaalle, ja torstaina pelataan Viestijäfutis, jonka jatkopaikkana on yhteistyöbaari Helmi. Kahvien ja yritysvierailun tapahtumat ilmestyvät Facebookiin lähipäivinä.
 • Merkkaa kalenteriisi Imagon vuoden jännittävin kokous eli sääntömääräinen syyskokous, joka järjestetään keskiviikkona 19.10. klo 17:00 luokassa AgC231.

 


Kirjoittaja

Ilona Uusitalo

Sihteeri vastaa erilaisista hallituksen kokouksien järjestämiseen liittyvistä toimista, kuten kokouskutsun lähettämisestä sekä esityslistan ja pöytäkirjan laatimisesta. Ilona on täsmällinen tuumailija, joka tutustuu mielellään uusiin maailmoihin kirja kädessä tai rinkka selässä. Harry Potterinsa ulkoa muistava tarkkailija lainaa mottonsa kuitenkin Tolkienilta: Not all those who wander are lost.Takaisin ylös ↑
 • Facebook Twitter LinkedIn
 • Imagon tapahtumat

 • Yhteistyössä

  ProcomJYYViestiShakerEscapeHelmiLähitapiolaJouluradioUnibet
  MeditaCrosswrapSiMeUnwrittenSohwi

 • Tapahtumat