kokouksessa kuultua no image

Julkaistu: tammikuu 28, 2017 | Vilma Paavilainen

Kokouksessa kuultua 25.1.

 • Tweet
Hallitus kokousti keskiviikkona Sohwissa. Alla kokouksen pääpointit, tällä kertaa tapahtumapainotteisesti:
 • Torstaina odotettu Mitä seuraavaksi?-seminaari Shakerissa klo 17-20. Puhujina Ellun Kanoilta viestinnän tekijä Anniina Sulku, Jyväskylän yliopiston viestintä- ja markkinointipäällikkö Miikka Kimari sekä Kevalta viestinnän asiantuntija Reetta Laaksonen. Tervetuloa! https://www.facebook.com/events/355296911511690/
 • Prahan excursion (3.-7.4.) ilmoittautuminen on päättynyt, matkalle lähteviin ollaan erikseen yhteydessä. Jos reissuun lähtö vielä kiinnostaa, mukaan pääsee ostamalla lennot itse ja ottamalla yhteyttä excutiimiin.
 • Huoneteatterin vierailuun 8.2. on vielä muutamia paikkoja jäljellä, ilmoittaudu mukaan sunnuntaihin mennessä! https://www.facebook.com/events/1711442162480111/
 • Seuraavan kerran kokoustetaan torstaina 9.2. Passionissa klo 18, tervetuloa!


Kirjoittaja

Vilma Paavilainen

Sihteeri vastaa erilaisista hallituksen kokouksien järjestämiseen liittyvistä toimista, kuten kokouskutsun lähettämisestä sekä esityslistan ja pöytäkirjan laatimisesta. Vilma on ensimmäisen vuoden yvi, joka viettää mielellään aikaa ruokaa laittaen ja Leo-koiran kanssa lenkkeillen. Maailman ympäri matkustamisesta ja loputtomasta kirjakokoelmasta haaveilevan Vilman motto on seuraavanlainen: "Opportunities don't happen, you create them!".Takaisin ylös ↑
 • Facebook Twitter LinkedIn
 • Imagon tapahtumat

 • Yhteistyössä

  ProcomJYYViestiEscapeCrosswrapUnwrittenSohviIlmeTekirKRNRPassionMMAGranoLönnberg

 • Tapahtumat