Tapahtumat 2014 tapahtumakalenterin etukuva

Julkaistu: helmikuu 06, 2014 | Elli Antikainen

Imagon tapahtumakalenteri 2014

  • Tweet

Odotettu kevätlukukausi on vihdoin täällä! Imagolla on kevättä rinnassa yllin kyllin ja siksi tapahtumapuolella onkin luvassa kaikkea metkaa tekemistä aina sitseistä ilmajoogaan. Ota siis oma kalenterisi esiin ja merkkaa parhaat tapahtumat ylös.

Huomioithan kuitenkin, että tapahtumakalenteri on suunnitelma kevään tapahtumista, joten päivät, kellonajat ja itse tapahtumatkin voivat vielä muuttua. Jokaisesta tapahtumasta ilmoitellaan myös erikseen nettisivuilla, sähköpostilla ja sosiaalisessa mediassa, joten voit seurata päivityksiä helposti.

 

Helmikuu

Yvit joogaamaan – to 13.2

Kisakatsomo Montussa – pe 14.2

Viestijäainejärjestöjen järjestämä olympialaisten kisakatsomo Zetan opiskelijatilassa. Kisakatsomossa seurataan Norja-Suomi lätkäottelua. Ota Suomi-fanikamaa mukaan ja tule jännäämään kuinka Leijonien käy. FB-event löytyy täältä >>

Viestijäsitsit – ti 18.2 klo 18.00 @ Helmi

Parkun, Lööpin ja Imagon akateeminen pöytäjuhla, jossa kunnioitetaan tiukkoja sääntöjä, lauletaan ja pukeudutaan teeman mukaan. Tällä kertaa kyseessä on Sporttisitsit ja taata voi, että näin sporttista sakkia ei tulla näkemään edes Sotshissa.

Jyväskylän excuviikko – vko 8

Viikon aikana järjestetään yritysvierailut 3-5 Jyväskylässä sijaitsevaan kohteeseen, joihin ilmoittaudutaan kuhunkin erikseen. Kohteina ainakin JYP, CreaMentors ja Medita. Lisätietoa tulee myöhemmin.

 

Maaliskuu

Yvit kiipeilemään – to 6.3

Boulderoimaan porukalla, lisätietoa myöhemmin.

Imagon vuosijuhlat −  la 15.3 @ Primus

Imagon vuoden päätapahtumassa juhlistetaan kulunutta vuotta, kuullaan puheita, nautitaan hyvästä seurasta ja ruuasta. Kutsuttuina ovat Imagon jäsenet (avec), opetushenkilökunta, alumnit ja muut yhteistyökumppanit. Imagon vuoden hienoimman tapahtuman pukukoodi on juhlapuku. 

Silliaamiainen aka sillis – su 16.3

Salaperäinen seuraavan päivän hengailu, jonka paikka ja aika julkistetaan vuosijuhlissa. Tarjolla ainakin silliä.

Pörssin rinnerieha – ke 26.3

Riehakas kisailupäivä jossain alueen laskettelukeskuksessa, pukukoodina haalarit. Imago hankkii jäsenilleen lippuja ennakkoilmoittautumisten mukaan.

 

Huhtikuu

Helsingin excu – 10.–11.4  

Kahden päivän mittainen excursio, jonka aikana vieraillaan noin neljässä yrityksessä Helsingissa. Reissulle on bussikuljetus ja mahdollisesti yhteinen illanvietto.

Viestijäkaraoke @ Helmi – to 17.4.

Viestijät ottavat toisistaan mittaa laulaen, ja paikalle sopii tulla myös vain kuuntelemaan.

Megazone -> excursiosta riippuen

”Megazone on sisätiloissa pelattava hauska, jännittävä ja futuristinen laserpeli, joka sopii lähes jokaiselle. Suositusikärajamme on 7 vuotta, mutta pienemmätkin pärjäävät pelissä hyvin – tarvittaessa vanhemman ohjauksella.”

TouruTrophy − 23.4

Lisätietoa myöhemmin.

Vappuvilske – vko 17

Suuri opiskelijatapahtuma Mattilanniemessä sekä keskustan alueella. Imago on mukana sekä järjestäjänä että osallistujana.

Vappuaaton sauna – ke 30.4 klo 18 @ Cygnaeuksen koulun sauna

Yhteinen vapunvietto imagolaisille ja kavereille.

 

Toukokuu

Vappupiknik – 1.5 @ Harju

Opiskelijoiden perinteinen piknik ja runsaiden eväskorien vertailu.

 

Lisäksi:

Ainejärjestökahvit − keskiviikkoisin Montussa klo 14–15 viikoilla 4, 6, 8, 10, 12, 14 ja 17

Parku, Lööppi ja Imago järjestävät kukin vuorollaan kahvihetken omalla tyylillään. Lue lisää ja seuraa FB:stä täältä >>

Liikuntatapahtumia (suunnitelmissa mm. ilmajooga, boulderointi eli kiipeilyä, sählyturnaus, biljardi…)

Kulttuuritapahtumia (suunnitelmissa mm. teatterikäynti)

 

Puuttuiko kalenterista jotain? Jos kaipaat jotain lisää tai sinulle on mielessäsi hyviä tapahtuma- tai muita ideoita, ota yhteyttä tapahtumavastaavaan Mariin, excuvastaavaan Juhaan tai liikuntavastaavaan Anttiin.

Imago toivottaa kaikille mahtavaa kevätlukukautta!

 

 


Kirjoittaja

Elli Antikainen

Tiedottaja vastaa Imagon viestinnästä. Tehtäviin kuuluu muun muassa nettisivujen ja sosiaalisen median päivitys sekä sähköpostilistojen hallinnointi. Elli on harjoittelijana Pohjoisranta Burson-Marstellerillä ja neljännen vuoden yvi, jonka vapaa-aika kuluu kirjojen, elokuvien ja Scrabblen parissa. Elli rakastaa haasteita ja kärsii liian sarkastisesta huumorintajusta.



Takaisin ylös ↑
  • Facebook Twitter LinkedIn
  • Yhteistyössä

  • Tapahtumat