blogipostaus karki_pinja_pyora3

Julkaistu: joulukuu 02, 2013 | Pinja Sanaslahti

Onnistuminen tuo voittajafiiliksen

  • Tweet

Viime viikolla vaihdoin itse polkupyörääni nastarenkaat, sillä lumi on tullut Jyväskylään. Yksin, sormet mustassa rasvassa ja ilman tärkeimpiä työkaluja. Hommaan vierähti tunti, vaikka kokenut vaihtaja olisi suorittanut saman hetkessä. Tunsin itseni voittajaksi – selvisin!

Olen istunut Imagon puheenjohtajan paikalla jo yli kuukauden. Hallituskausi alkoi rytinällä heti vuosikokouksen jälkeen ja pian kukin meistä hallituslaisista löysi kuviosta oman paikkansa. Syksy on hurahtanut erilaisen kokousten, toiminnan ideoinnin ja tapahtumien toteutuksen parissa. Nyt tähyämme jo kevääseen, jolloin luvassa on muun muassa kevätkokous, excuja ja yritysyhteistyötä, vuosijuhlat, uusia urheilulajeja sekä vappuohjelmaa.

Imago pyörii jatkuvasti. Hallituksen menoa voi seurata Kokouksessa kuultua -tiivistelmien, pöytäkirjojen, sähköpostilistan ja nettisivujen kautta sekä kokouksiin osallistumalla ja juttelemalla. Kerro meille, minkälaisia tapahtumia kaipaat, missä onnistuimme tai emme. Hallituksella on korvat auki joka suuntaan: Jos kurssi mättää, soita Lauralle. Jos keksit hyvän excukohteen, kirjoita Juhalle. Jos opiskelijatila Montussa on pahaa kahvia, kerro siitäkin. Jos et tiedä kenelle, vinkkaa lähimmälle hallituslaiselle tai suoraan minulle, niin otamme asiaksemme.

Puheenjohtajana olen ainejärjestötoiminnan paalupaikalla. On upeaa päästä vetämään innostavaa projektia ja ideoimaan uutta tapahtumaa. Johtajana olen enemmän HR-päällikkö kuin strategiajohtaja. Olen luonnostani kannustaja, jolle ovat tärkeitä innokas tekeminen ja yhteiset onnistumiset. Oma haasteeni onkin opetella katsomaan päivittäisen toiminnan yli ja piirtämään näkyväksi toiminnan suuria linjoja. Imagossa minua innostavat mainiot tyypit, rento meno ja sopivat haasteet. Aktiivinen järjestömme on mielestäni juuri tekijöidensä näköinen.

Pyörän renkaat vaihdan kahdesti vuodessa, mutta Imagon asiat ovat to-do -listallani päivittäin. Kanssani sormiaan likaa hyvä porukka, jonka kanssa jaamme vastuuta niin, ettei kukaan taistele hommassaan yksin. Apunamme on monenlaisia työkaluja, joiden avulla edellisten vuosien pohjalle on hyvä rakentaa uutta.  Ja voittajafiilis – se on pinnalla jokaisen selätetyn haasteen ja onnistuneen tapahtuman jälkeen.

Ihanaa talvenalkua jokaiselle imagolaiselle!

 


Kirjoittaja

Pinja Sanaslahti

Puheenjohtaja toimii yhteyshenkilönä ainejärjestön virallisissa asioissa ja johtaa ainejärjestön päivittäistä toimintaa. Pinja on neljännen vuoden yvi ja kalenteriorientoitunut toimija. Pinja nauttii jyväskyläarjesta ja junamatkoista, villasukkaprojekteista sekä uusista harrastuksista.



Takaisin ylös ↑
  • Facebook Twitter LinkedIn
  • Yhteistyössä

  • Tapahtumat

    Jyväskylän excuviikko: JYP @ Synergia-areena
    18.02. klo 11.00
    Hallituksen kokous kahvila Miriams’ssa
    18.02. klo 15.00
    Jyväskylän excuviikko: CreaMentors
    19.02. klo 12.00
    Jyväskylän excuviikko: Medita
    19.02. klo 14.00