imago

Imago

Yhteisöviestinnän Imago ry

Imago on Jyväskylän yliopiston yhteisöviestinnän opiskelijoiden ainejärjestö. Imagon päätehtävä on valvoa viestintätieteiden laitoksen yhteisöviestinnän opiskelijoiden etuja opintoasioissa. Teemme jatkuvasti yhteistyötä Viestintätieteiden laitoksen kanssa oppiaineen kehittämiseksi. Imago ylläpitää yhteistyötä ulkopuolisten sidosryhmien kanssa ja järjestää jäsenilleen vapaa-ajan toimintaa.

Toimintaa johtaa ja koordinoi ainejärjestön hallitus, joka valitaan aina vuodeksi kerrallaan vuosikokouksen yhteydessä. Hallituksen kokoukset ovat avoimia kaikille Imagon jäsenille. Aktiivisia imagolaisia tarvitaan aina, joten kaikki ovat tervetulleita mukaan toimintaan.

Historia

Imagon taival alkoi jo vuonna 1997, kun yhteisöviestinnän oppiaineeseen perustettiin ainejärjestö CoMix ry. Vuonna 2008 nimi muutettiin Imago ry:ksi. Toiminta on ollut alusta alkaen aktiivista ja ainejärjestö on pyrkinyt määrätietoisesti lisäämään yhteisöviestinnän tunnettuutta opiskelijoiden, yritysten ja muiden sidosryhmien keskuudessa. Imago haluaa jatkaa toimintaansa CoMixin viitoittamalla tiellä.

 Tavoita meidät

Imagon jäsenet: 

Hallitus: 

fb

Imagon facebook-sivuilta löydät mm. kaikki kuvat Imagon tapahtumista ynnä muista riennoista.

tw

Imagon twitter-tiliä seuraamalla saat tietää mitä tapahtuu, juuri silloin kun tapahtuu – oli kyseessä sitten vuosijuhlat tai yritysvierailu. Imagon twitteristä löydät myös listan ”imagolaiset twitterissä”.

ld

Liittymällä Imagon LinkedIn-ryhmään löydät niin nykyiset kuin jo valmistuneet imagolaiset.

 


Takaisin ylös ↑
  • Seuraa meitä!

  • Imagon tapahtumat

  • Yhteistyössä

    ProcomJYYViestiEscapeCrosswrapUnwrittenSohviIlmeTekirKRNRPassionMMAGranoLönnbergPanza

  • Tapahtumat