mimmit

Toiminta

Imagon arkeen ja juhlaan kuuluu monenlaista aktiviteettia ja tapahtumaa. Jäsenille järjestetään monipuolista toimintaa esimerkiksi urheiluvuorojen, bileiden, yritysvierailuiden ja excursioiden muodossa. Imago huolehtii jäsentensä hyvinvoinnista myös opiskelun ohessa ja pitää huolen ettei yksikään imagolainen jää osattomaksi opiskelijaelämän riennoista ja riemuista.

Vapaa-aika

Imagolaisille riittää hauskaa ja rentouttavaa toimintaa vapaa-ajalla varmasti jokaisen makuun. Tapahtumien kirjo on laaja ja seasta löytyy niin perinteisiä kuin uusiakin rientoja jäsenten toiveiden mukaan. Muutamia perinteeksi muodostuneita tapahtumia ovat esimerkiksi viestijäfutis, pikkujoulut sekä tourusoutu.

Muita vuoteen mahtuvia huippujuttuja ovat muun muassa sitsit, lautapeli-illat, erilaiset turnaukset sekä unohtumattomat mökkireissut! Tiiviin ainejärjestön ansiosta Imagolla on mahdollisuus järjestää myös hieman erikoisempia ja jopa yllättäviä tapahtumia jäsenilleen suurempiin ainejärjestöihin verrattuna.  Imago tekee tapahtumissaan yhteistyötä suurimmaksi osin Parkun, Lööpin ja Pörssin kanssa, mutta poikkitieteellistä toimintaa tehdään myös monien muiden kanssa.

Liikunta & kulttuuri

Hyvä henkinen ja fyysinen kunto auttavat jaksamaan niin opinnoissa kuin ylipäätään elämässä. Siksi Imagokin tarjoaa jäsenilleen sekä sielun että ruumiin kulttuuria.

Viikottaisilla liikuntavuoroilla pelaamme erilaisia matalan kynnyksen pallopelejä rennolla meiningillä. Muutaman kerran vuodessa järjestämme myös erilaisia lajikokeiluja, jotka ovat vaihdelleet aina avantouinnista ratsastukseen ja katutanssista käsiaseammuntaan. Leikkimielistä kilpaurheilua tarjoavat puolestaan erilaiset muiden ainejärjestöjen kanssa käydyt mittelöt, kuten perinteitä huokuva viestijäsählyturnaus Touru Trophy.

Imagolaisten kulttuurinälkää tyydytetään sekä pienin että suurin annoksin. Toisinaan riittää rento leffa- tai lautapeli-ilta, mutta silloin tällöin teemme myös isompia kulttuuriexcuja esimerkiksi teattereiden kulisseihin.

Excut

Imago järjestää vuosittain lukuisia excursioita eli tuttavallisemmin excuja niin Jyväskylässä, muualla Suomessa kuin ulkomaillakin. Näiden yritysvierailujen tarkoituksena on tarjota jäsenille ainutlaatuisia mahdollisuuksia tutustua erilaisiin alan organisaatioihin ja niiden toimintaan, viestinnän ammattilaisten työtehtäviin sekä hankkia kontakteja. Paikkansa Imagon häikäisevässä excuvalikoimassa ovat vakiinnuttaneet esimerkiksi vuosittainen excursio Helsinkiin, ”Mitä seuraavaksi?” -seminaari Jyväskylässä ja ulkomaan excu (viime vuosien kohteina mm. Praha, Budapest, Berliini).

 Comments are closed.


Vapaa-aika

Liikunta & kulttuuri

Takaisin ylös ↑
  • Seuraa meitä!

  • Imagon tapahtumat

  • Yhteistyössä

    ProcomJYYViestiEscapeCrosswrapUnwrittenSohviIlmeTekirKRNRPassionMMAGranoLönnbergPanza

  • Tapahtumat