yhteistyö

Yhteistyö

Ainejärjestömme Imago toimii sillanrakentajana opiskelijoiden ja yhteistyökumppaneidensa välillä. Tavoitteena on luoda kestäviä suhteita, joista molemmat osapuolet hyötyvät aidosti.

Yritysvierailut

Imago järjestää vuosittain jäsenilleen erilaisia yritysvierailuja ja excursioita. Olemme kiinnostuneita vierailemaan sekä Jyväskylän alueella että muualla Suomessa sijaitsevissa organisaatioissa. Vierailijoiksi saatte iloisen joukon uteliaita ja innokkaita opiskelijoita, joilta kiperimmätkään kysymykset eivät jää kysymättä.

Vierailijaluennot

Myös meille saa tulla kylään! Halusitpa sitten esitellä organisaatiosi toimintaa, luennoida omasta erityisosaamisestasi tai jakaa vinkkejä tulevaisuuden viestijöille: tervetuloa käymään.

Tue haalarikansaa – saat näkyvyyttä!

Imagolla on laidasta laitaan yhteistyökumppaneita, jotka tukemalla meitä tekevät opiskelijaelämästämme vielä vähän hauskempaa. Baarit, ravintolat ja muut (paikalliset) toimijat hemmottelevat imagolaisia erilaisilla jäseneduilla ja tarjouksilla.

Tarjoa meille yhteistyötä niin me tarjoamme sinulle näkyvyyttä. Imagolaisten kynistä irtoaa loistavia blogipostauksia, yritystarinoita ja referenssejäkin – loistavia somepostauksia unohtamatta.

Koulutusyhteistyö

Opinnäytetyöt ja muut toimeksiannot

Suuri osa meidän pro gradu -tutkielmista tehdään toimeksiantoina. Jos organisaatiollasi on jokin viestintäpulma ratkaistavana, ota yhteyttä meihin! Välitämme tiedon gradun aihetta etsiville opiskelijoillemme. Toimeksianto voi liittyä esimerkiksi viestinnän tutkimiseen, suunnitteluun, johtamiseen tai sen toteutukseen.

Työharjoittelu ja rekrytointi

Opintoihimme kuuluu työharjoittelujakso. Onko organisaatiollasi tarjota yhteisöviestinnän harjoitteluksi soveltuva työpaikka? Kerro siitä meille, niin välitämme tiedon opiskelijoillemme. Välitämme mielellämme myös muita työpaikkailmoituksia jäsenillemme.
Yhteistyöhön liittyviä kirjoituksia:

Takaisin ylös ↑
  • Seuraa meitä!

  • Imagon tapahtumat

  • Yhteistyössä

    ProcomJYYViestiEscapeCrosswrapUnwrittenSohviIlmeTekirKRNRPassionMMAGranoLönnbergPanza

  • Tapahtumat