Uutiset Nimetön suunn.malli-2

Julkaistu: huhtikuu 18, 2018 | Emilia Ström

Vuoden alumni vuosimallia 2018

Ensimmäistä kertaa järjestetyssä Viestijästudiossa kuultiin viestinnän ammattilaisten mielenkiintoisia puheenvuoroja ja inspiroiduttiin viestinnän eri teemoista. Tapahtuman ideana on yhdistää alumnit ja tulevat viestijät siten, että kaikki pääsevät jakamaan ajatuksiaan viestinnästä ja oppimaan uutta. Viestijästudio oli myös mitä oivallisin paikka julkistaa vuoden alumni -palkinto. Palkinnonsaajan julkisti edeltävällä kerralla palkinnon saanut Hanna Reinikainen. Vuoden alumni vuosimallia 2018 -palkinnon onnellinen voittaja on Heli Järvenpää!

Heli aloitti opintonsa vuonna 1994, aikana, jolloin oppiaine oli vielä nimeltään soveltava kielitiede. Hän pääsi valitsemaan ensimmäisten joukossa pääaineekseen uuden oppiaineen, joka kantoi nimeä yhteisöviestintä. Lisäksi hän pääsi niin ikään ensimmäisten opiskelijoiden joukossa mukaan yhteistyöhön silloisen taloustieteiden laitoksen kanssa, jonka myötä muutamat yhteisöviestinnän opiskelijat saivat opinto-oikeuden markkinoinnin aineopintoihin. Toisin sanoen, Heli on ollut edelläkävijä jo opinnoista lähtien! Heli valmistui vuonna 2001 ja nykyään hän työskentelee markkinointipäällikkönä Sysart Oy:ssä.

Heli on monipuolinen viestinnän ammattilainen, joka on pitänyt aktiivisesti yllä yhteyksiä oppiaineeseen myös pääkaupunkiseudulle muuton ja työelämään siirtymisen jälkeen. Hän on osallistunut aktiivisesti eri alumnitapahtumiin, ollut mukana juhlimassa 20-vuotiasta Imagoa, kertonut kuulumisiaan alumnien Facebook-ryhmässä ja päivittänyt viikon ajan Imagon Snapchat-tiliä alumnivieraana. Heli on ottanut ennakkoluulottomasti käyttöön uudet some-kanavat ja kunnostautunut myös tubettajana. Tyyppinä Heli on hauska, kiva ja helposti innostuva.

Imago onnittelee Heliä lämpimästi ja toivottaa menestystä tuleviin haasteisiin!


Kirjoittaja

Emilia Ström

Tiedottaja vastaa Imagon viestinnästä. Tehtäviin kuuluu muun muassa nettisivujen ja sosiaalisen median päivitys sekä sähköpostilistojen hallinnointi. Emilia on viestinnän johtamisen maisterifuksi, joka inspiroituu kesäisestä Helsingistä, tyylikkäistä pukeutujista ja terävistä teksteistä. Opiskelun vastapainoksi Emilia tykkää urheilla ja viettää illanistujaisia kavereiden kanssa.Takaisin ylös ↑
  • Seuraa meitä!

  • Imagon tapahtumat

  • Yhteistyössä

    ProcomJYYViestiEscapeCrosswrapUnwrittenSohviIlmeTekirKRNRPassionMMAGranoLönnbergPanza

  • Tapahtumat